Sänkt pris!

Fox outdoor - Termos 500 ML

F033254

Ny

4 Varor

65,00 kr

-54,00 kr

119,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Fox outdoor - Termos  500 ml

En bra mindre termos

Här har du en termos som ryms i din handväska eller i handfacket på bilen. Termosen är tillverkad i rostfritt stål och rymmer 500 ml vätska. Locket behöver inte skruvas lös och du kan hälla upp med en hand. Locket är nämligen utrustad med en öppningsventil som gör att den öppnas med en knapptryckning.

  • Vakuum termosen rymmer 1 liter
  • Quick-stop - Knapp på locket
  • Rostfritt stål   
  • Okrossbar 
  • Ger inte ifrån sig lukt och smak

Vad är lock med Quick-stop?

Lock med Quick-stop är funktionen som låter dig hälla upp ifrån termosen utan att skruva lös locket. I mitten på locket finns det en röd knapp. När den knappen trycks ner bildas en smal öppning igenom locket där drycken kan passera. Det innebär att all värme kommer att stanna inne i termosen även när du häller upp drycken. 

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Skriv din recension

Fox outdoor - Termos 500 ML

Fox outdoor - Termos 500 ML

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

19 other products in the same category: