MFH Assault I - Laser snake FG 30 liter

MFH30335O

Ny

2 Varor

OBSERVERA: Sista exemplaret!

279,00 kr

-200,00 kr

479,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

MFH Assault I - Laser snake FG 30

Ryggsäck för radio och komponenter

Den här ryggsäcken har enormt bra möjlighet att organisera mindre utrustning. Den är nämligen försedd med fack i alla storlekar och former. INsidan har även flera nätfack så att du lättare ska hitta vad du förvarar i dem. 


Den här ryggsäcken passar dig som behöver många fack för att hantera kameror, radio, kikarsikten, elektronik med mera.Assaults mönster är ett laserskuret kamouflagemönster som ger en unik 3d effekt. Storlek 30 liter Axelremmarna är vadderade för god komfort och ergonomi.


Ryggsäcken är försedd med komprimeringsremmar på sidan och två stora huvudfack. Höftbältet är avtagbart. Assault har även en ficka för vätskesystem

Specifikationer:

  • Storlek: 30 liter 
  • Mått: 45x25x20 cm 
  • Vikt: 1100 g 
  • Material: 100% polyester

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Betyg 
2018-02-23
ok

Min dragkedja fastna lite när man öppnar. Men inget större problem än så. Gillar materialet. Det revar sig inte och klarar vassa föremål bra.

Skriv din recension!

Skriv din recension

MFH Assault I - Laser snake FG 30 liter

MFH Assault I - Laser snake FG 30 liter

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

16 other products in the same category: