Ferrino Transalp 80 liter

Re026100

Ny

1 Vara

OBSERVERA: Sista exemplaret!

1 139,00 kr

-300,00 kr

1 439,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Ferrino Transalp 80 liter

Ryggsäck för tuffa vandringar

Den här ryggsäcken är tillverkad av Italenska Ferrino och är en ryggsäck för dig som vill ha massor av smarta funktioner och hög kvalitet. Transalp går bland annat att öppna på mitten med en dragkedja, för att nå din packning i huvudfacken. Självklart går även botten att öppna och fördela med en dragsko.

Ryggsäcken är bekvämt utrustad och har en flera möjligheter att organisera och lagra din packning. Stålramen är inklädd för att ge en skön passform, Ryggsäcken är lång och är enkel att anpassa efter din rygg. Transalp sitter följsamt och är kostruerad med luftkanaler i ryggdynan för att ge en bra ventilation emot ryggen.

Regnskydd ingår 

| Storlek: 80 liter | Material: Jaquard Weave 500D Polyester |

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Skriv din recension

Ferrino Transalp 80 liter

Ferrino Transalp 80 liter

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

16 other products in the same category: