MFH Assault I - Laser HDT Camo 30 liter

30335N

Ny

Den här produkten finns inte längre i lager

279,00 kr

-200,00 kr

479,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

En amerikansk ryggsäck med ett laserskuret mönster som ger den sitt unika utseende. Storlek 30 liter. Specifikationer: 2 stora huvudfack Vadderade axelremmar justerbart och avtagbart höftbälte Införingsficka för vätskesystem Flera små och stora fickor, samt nätfickor Varje sida två kompressionsremmar Storlek: 30 liter Mått: 45x25x20 cm Vikt: 1100 g Material: 100% polyester  

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Betyg 
2018-01-06
Perfekt till kamerautrustningen

Jag fotograferar väldigt mycket och har länge letat efter en ryggsäck som jag får plats med all min utrustning. Eftersom det finns både stora och små fack så kan jag enkelt organisera ifrån stativ och kamera till små kablar. Kablarna har jag lagt i nätfickan, så att jag enkelt kan se vad jag har packat. Det bästa är att jag inte längre behöver plocka ihop allt innan jag ska ut på min friluftstur, utan jag klär bara på mig och tar på mig ryggsäcken. Till 90 % av gångerna får jag med mig allt :)

Skriv din recension!

Skriv din recension

MFH Assault I - Laser HDT Camo 30 liter

MFH Assault I - Laser HDT Camo 30 liter

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

16 other products in the same category: