Sänkt pris!

Fox outdoor - Slangbella sport Deluxe

MFH38303

Ny

Slangbella för sport och prickskytte. Tillverkad i kraftfullt stål och med en gummislinga som ger kraftiga träffar. Slangbellan är enkel att sikta med.

Mer detaljer

Den här produkten finns inte längre i lager

143,00 kr

-120,00 kr

263,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Fox outdoor - Slangbella sport deluxe

Den här slangbellan är en deluxe version av sport modellen. Den ger dig bättre möjligheter till precisions skytte. Träffa burkar och andra föremål på längre avstånd. Spänn bara upp gummislingan och greppa läderkorgen. Skjut allt ifrån stenar, kulor och kottar. Slangbellan har en metall ram som gör att den klarar att spännas upp längre, utan att tappa pricksäkerheten.

Hur fungerar slangbellan?

Du kan plocka upp och skjuta iväg de flesta mindre föremål. Plocka upp ett mindre och rundare föremålet och lägg det i mitten av läderkorgen. Nyp sedan tag på utsidan med dina fingrar. Slangbellans höga kraften kommer ifrån den ihåliga gummislangen. Den kan sträckas ut till slingans dubbla längd.


Vilken ålder för slangbellor?

Observera att 18 årsgräns gäller för denna produkt


Mer specifikationer för slangbellan:
  • Metallram med plast grepp
  • Gummislinga med läderkorg 

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Skriv din recension

Fox outdoor - Slangbella sport Deluxe

Fox outdoor - Slangbella sport Deluxe

Slangbella för sport och prickskytte. Tillverkad i kraftfullt stål och med en gummislinga som ger kraftiga träffar. Slangbellan är enkel att sikta med.

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

29 other products in the same category: