Sänkt pris!

Kupilka 14 - Grön Vildmarkstallrik

KU30140082

Ny

Tallrik som berikad din natur upplevelse

Mer detaljer

Den här produkten finns inte längre i lager

89,00 kr

-30,00 kr

119,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Kupilka 14 - Tallrikar av trä

Kupilka kan göra trätallrikar

Problemet med att äta ifrån en trätallrik är att trämaterialet till slut drar åt sig både lukt och mögel. Det har Kupilka löst genom att blanda träfibrerna med plast. Det gör att det fina träet fortfarande syns och tallrikarna blir så starka att de klarar matglada bestick och tvättar i diskmaskinen. Materialet är så starkt att det håller i flera år utan blekna.

storlek på Kupilka 14

  • I tallriken får du plats med 1,4 dl 
  • väger 86 gram.

Kupilka 14 är en av Kupilkas mindre tallrikar och den är tillverkad med ett handtag, så att du kan hålla tallriken i ena handen medans du äter. Det är optimalt om du står ute och inte kan lägga ner tallriken. Det finns större tallrikar med högre kanter, "Kupilka 44".

Kupilka tillverkningsprocess

Kupilka 14 tillverkas av ett ekologiskt hållbart material i form av träkomposit. Träkomposit är träfiber där som man blandar med både plast och ämnen för att skydda materialet mot bland annat UV-ljus. I Kupilkas produkter blandas det 50/50 med träfibrer och plast. Ytan blir något plastigare men det behövs för att inte fukt ska kunna tränga in i materialet och framkalla lukt och missfärgningar.

Träblandningen blir väldigt tålig så du kan vara säker på att den går att använda utomhus i alla väder.

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Skriv din recension

Kupilka 14 - Grön Vildmarkstallrik

Kupilka 14 - Grön Vildmarkstallrik

Tallrik som berikad din natur upplevelse

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

18 other products in the same category: