Sänkt pris!

MFH Kartkompass

MFH34203

Ny

Kartkompass med plasthölje, förstoringsglas och mätanordning Specifikationer: Förstoringsglas Transparent basplatta Skala: 1: 25000 Mått: 60 x 110 mm Vikt: 65 g  

Mer detaljer

16 Varor

79,00 kr

-80,00 kr

159,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

MFH Kartkompass

Bra kartkompass till orientering

Den här kartkompassen är utformad för att ligga bra på kartan medans du läser av den. kartkompassen har ett transparent plasthölje med flera funktioner som förstoringsglas för att lättare lokalisera på kartan. Mätanordningar hittar du på sidan av kartkompassen. Den gör det enkelt att se avstånd på kartan till ditt nästa mål.

Kartkompassens specifikationer: 

  • Förstoringsglas 
  • Mätanordning - Linjal
  • Transparent basplatta 

| Skala: 1: 25000 | Mått: 60 x 110 mm  | Vikt: 65 g |

Användning av kartkompass

Kartkompass kallas framför allt för orienteringskompass och är den vanligaste kompassen för att läsa kartan. Det är viktigt att plastskivan är genomskinlig så att man ser vägar och upphöjningar på kartan. Det vridbara kompasshuset med nål visar den nordliga riktningen.

Ta ut riktning på kartan

Lägg kompassen på kartan och vrid kompasshuset till vald kurs. När nålen sen centreras över kompashusets nordmarkering, visar kurspilen riktningen till målet.

Viktigt att tänka på är att alltid låta den röda nålen peka mot norr. Runt kompasshuset finns det gradbeteckningar som du vrider på för att ta fram kursen. Se till att alltid hålla kompassen plant. Se upp med magnetiska föremål då de kan sätta kompassen urspel. Därför kan kompassen visa fel om du provar den i hemmet.

Leveransvilkor

Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.

Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Skriv din recension

MFH Kartkompass

MFH Kartkompass

Kartkompass med plasthölje, förstoringsglas och mätanordning Specifikationer: Förstoringsglas Transparent basplatta Skala: 1: 25000 Mått: 60 x 110 mm Vikt: 65 g  

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

5 other products in the same category: