Amazonas Mosquito Traveller Pro

Re020660

Ny

Skyddar mot fästingar och har en impregnering som är ofarlig för huden

Mer detaljer

Den här produkten finns inte längre i lager

379,00 kr

-210,00 kr

589,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Skyddar mot fästingar och har en impregnering som är ofarlig för huden. Hängmattan och myggnätet har ett impregnerat tyg, som skyddar mot flygande insekter och mot krypande så som fästingar. Vänd enkelt på mattan för att få med eller utan myggnät. Ingången är lokaliserad på sidan och är försluten med en dragkedja.   Material: 100% Polyester, andningsbar Impregnering: Tanatex    Storlek: Liggyta: 2,2 x 1,4 m Total längd: 3,5 m Vikt: 600 g Viktkapacitet: 150 kg  Tvättbar i upp till 50 tvättar  

Leveransvilkor

Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.

Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Betyg 
2018-01-06
Nöjd

Blev denna för färgen. Gillar att den är så pass stabil och snurrar inte runt, utan man sover väldigt skönt! kan rekommenderas.

Skriv din recension!

Skriv din recension

Amazonas Mosquito Traveller Pro

Amazonas Mosquito Traveller Pro

Skyddar mot fästingar och har en impregnering som är ofarlig för huden

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

7 other products in the same category: