Light my fire Pack-up-cup

Ny

Frystorkad mat ifrån Travellunch

Mer detaljer

10 Varor

47,00 kr

-1,00 kr

48,00 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Light my fire Pack-up-cup

Vikbara muggar i olika färger

Pack-up-cup är tillverkad med TPE, som är ett gummi liknande material som kan fällas in i själva locket. Det gör att koppen tar lite plats när den förvaras. Pack-up-cup blir endast 1/4 av sin storlek när den förvaras och den rymmer hela 260 ml vätska. Vanligtvis kan vikbarakåsor bara vikas en gång och blir endast halva sin storlek.

Light my fires muggar finns i flera olika färger, så det passar bra när man är ute och grillar och vill ha koll på sin kopp. Den nedre delen är alltid mörkgrå medan locket är den del som är färgad. På insidan hittar du även mätlinjer så att du lättare kan dela lika mellan muggarna.


Pack-up-cup Storlek


| 100x75x75 mm | Vikt: 54g | Volym: 260 ml |


Klarar muggen varm dryck?

Pack-up-cup är konstruerad för att klara allt ifrån varmt kaffe och te, till kall blåbärssoppa. Locket har endast en liten öppning så varm dryck håller sig varm längre.


Skötsel råd Pack-up-cup

Koppen är lätt att rengöra och du kan diska den i diskmaskin utan att skada den. Öppna bara på locket och se till att muggen är helt utfälld så att inget vatten ligger kvar i den. Det kan annars börja lukta och bildas mögel. Låt muggen torka och fäll sedan ihop den för att förvaras till nästa användning.


Specifikationer:

  • Locket är tillverkat i plast (PP) och underdelen är 100 % TPE.
    TPE brukar kallas plastgummi då det är lika mjukt och beter sig som gummi.
  • Stängbart lock som ger mindre spill och varmare dryck
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Flera Mätlinjer på insidan

 

Leveransvilkor


Frakt 39 kr | Frifrakt över 400 kr
Vi erbjuder frakt för 39 kr och frifrakt när du handlar för mer än 400 kr. Mindre paket skickas via Postnord och du har din order oftast i brevlådan dagen efter. Större försändelser kommer att skickas med DHL och leveranstiden blir då 2-3 dagar.


Fria returer
När du inte är nöjd med din produkt , kan du enkelt returnera den till oss utan kostnad. Skriv till oss under Kundservice. Eller via vår mailadress: Support@forestbud.com

Skriv ordernummer och anledning till returen, så skickar vi sedan din retursedel via mail eller brev. Du lämnar sedan in försändelsen hos ditt utlämningsställe.

Läs alla vilkoren här

Omdömen

Betyg 
2018-02-22
Min favorit

Äter bara den här när jag är ute och vandra. Tycker att många frystorkada maträtter har samma smak. Så visst blir man trött, dock lite mindre av den här. Se till att låta den dra lite längre, har märkt att bönorna kan vara lite hårda annars.

Skriv din recension!

Skriv din recension

Light my fire Pack-up-cup

Light my fire Pack-up-cup

Frystorkad mat ifrån Travellunch

Fråga oss

Ingen registrering krävs

Om din fråga inte har besvarats här. Ställ din fråga i formuläret nedan.

(Valfritt)
*(Behövs för att få svar om att dina fråga är besvarad)

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

7 other products in the same category: