Bästsäljare

Information

Extrapriser

Leverantörer

Inga leverantörer

Blog navigation

Latest posts

Om oss

Vårt Företag

Forestbud har sitt säte i Örnsköldsvik, i den vackra Höga kusten. Naturen har format våra kunskaper och givit våra medarbetare friluftsglädjen att vara ute och testa våra produkter i regn och snö.

Vi försöker ständigt att hitta nya produkter i alla prisklasser så att vi alla kan njuta av naturen utan att det ska kosta en förmögenhet.

  • Hög Kvalité på kundservice
  • Låga priser
  • 1 års öppetköp

Vi finns här för dig!


Maila oss och ni får svar snabbt.

Vi vill att du ska få en bra friluftsupplevelse, så därför vill vi att ni frågar oss om allt som har att göra med friluftsliv. Vi kan framför allt hjälpa dig med att hitta rätt utrustning till ditt äventyr.

Vi har lagret i Norrland

Vi har ingen fysisk butik utan har endast försäljning på nätet. Det är för att vi ska kunna hålla nere personalkostnaden och erbjuda ännu lägre priser.

Kundomdömen

Tack, för det vänliga bemötandet och all hjälp med så många frågor.
PS. gubben blev överlycklig över jaktkniven

Eva - Hundälskare och friluftsentusiast (E-post)

Returen gick snabbt, skickade bara ett mail och fick sen all information och fraktsedel

Fredrik - (Kommentar till retur)

Vad är Forestbud

Forestbud är en webbutik för utomhusutrustning och är för alla som är passionerade för resor och camping. Forestbud har ett tänkande med att ha friluftsartiklar till låga priser med ett brett sortiment. Komfort och trivsel under dina äventyr är viktigt för oss, så därför ser vi till att hjälpa dig med din utrustning och hjälper dig med dina inköp av friluftsartiklar. Vi har vårt säte i Örnsköldsvik och är en renodlad campingutrustningsbutik där vi skickar dig de bästa produkterna och du kommer att dra nytta av de allra bästa erbjudandena. Tveka inte att göra din erfarenhet och resa tillsammans med Forestbud och vårt team kommer definitivt att stödja dig i alla små problem som kan uppstå på din väg.

Hur länge vi har funnits

Forestbud fanns tidigare som Wildlife.nu och grundades av Marthin Forssén Nordin 2012. Marthin’s stora styrka är tillverkning av vandringskängor och har genom åren utformat vandringskängor av läder i högsta kvalitet och formade för att klara de nordiska, tuffa klimatet.
Med vår nordiska bakgrund kan vi rekommendera utrustning för dina äventyr och till alla typer av väder och klimat. Vårt utbud sträcker sig ifrån tändstål och vattenflaskor och slutar vid de större tälten. Vart du än befinner dig inom Europa och Skandinavien så kan du handla av oss.
Tänk på att vår onlinebutik gör det enkelt för dig att söka produkter och artiklar och få snabba svar om du har frågor om friluftsliv och camping utrustning.

Stämmer beskrivningar och bilder

Våra produkter presenteras på ett korrekt sätt, med en högupplöst bild och priset i din speciella valuta. Du kan byta språk och valuta på toppen av webbplatsen. Dessutom finns det möjlighet att välja genom att filtrera produkterna från navigeringsfältet. Du kan också enkelt handla på webbplatsen och din produkt skickas till din dörr på snabbaste sätt.


Forestbud har många fördelar jämfört med andra liknande företag och tillhandahåller bara bästa kvalitetsprovade produkter till våra kunder. Dessutom till rimliga priser för alla. Glöm inte att det finns möjlighet att skicka till europeiska länder och det här är en riktigt bra nyhet. Vår campingutrustning uppskattat av tidigare kunder och kommentarerna finns att läsa på Forestbuds hemsida.

För att sammanfatta våra produkter så kan man säga att det rör sig om Vandring, jak & fiske, camping och resor.
Vi har flera olika typer av reningstabletter för att få vatten drickbart både på resor och till husvagn / sommarstugor. Vi har även olika typer av mindre yxor och handsågar att bära med sig. våra pannlampor är både vattentåliga och stöttåliga. Vi ser även till att erbjuda första hjälpen artiklar till Alpinresor och skoterturer på fjället och första förband för små stukningar och att stoppa blödningar. Den nya grejen är att sova ute i hängmattor. Vi rekommenderar därför Amazonas hängmattor med impregnerat myggnät, och är både stabilt och ger hör komfort. Hängmattorna är enkla att spänna upp mellan två träd i skogen.

Våra mattermosar ifrån Esbit är både stöttåliga och håller värmer bra, även med en stor öppning som gör det enkelt att fylla på soppa och mat i termosen. Perfekt termos till älgpass och varför inte fylla mattermosen med glass till en härlig sommardag på stranden.

Om din ryggsäck går sönder så kan vi hjälpa dig. Vi har ett brett sortiment av reservdelar och remmar till din ryggsäck. Se även produkterna ifrån Coghlan's där du kan hitta allt för lägerplatsen och roliga friluftsartiklar för barn. De har även en smidig regnponcho som ryms i fickan och tas fram vid behov.

Kåsor ifrån Kupilka uppskattas av många som present och förhöjer naturupplevelsen i deras träutformning. Kåsorna är hållbara och missfärgas inte. Missa inte heller att titta på vårt breda sortiment av friluftsknivar. Om du är samlare eller letar efter knivar att ge i present så har vi grymma fällknivar i mönster och läder designer. Vårt utbud av överlevnadsknivar är både billiga och i härdat stål.

Nedan följer en lista av vårt produktsortiment.

Amazonas
Aquaventure 
atsko 
Baladéo 
Blister 
Bodyglide 
Brunton 
Camelbak 
CarePlus® 
Coghlan's 
Coleman 
Compri 
Easycamp 
EK USA 
Esbit 
Ferrino 
Fox outdoor 
Grand canyon 
ISOSTEEL 
Katadyn 
Kupilka 
Lago 
Leatherman 
Lifestraw 
Lifeventure 
Light my fire 
Littlelife  
Mcnett 
MFH 
Nalgene 
Naturehike 
NGM 
Nitecore 
Nordisk 
Optimus 
Ortovox 
Peli 
Peregrine 
Petromax 
Primus 
Relags 
Robens  
Salewa