Katalog

Tillgänglighet
Skick

Bästsäljare

Information

Extrapriser

Leverantörer

Inga leverantörer

Blog navigation

Latest posts

Vattenrening vandring

Vattenrening vandring

Rena vatten under vandring

Att rena sitt eget vatten under vandring sparar både på utrymme och gör att du nästan alltid kan fylla på med nytt vatten. Se bara till att rena vattnet så att du inte insjuknar av parasiter och andra orenligheter som kan finnas i vattnet. Vatten kan renas med hjälp av vattenreningssystem eller genom att koka vattnet i kokkärl. Glöm inte att kolla på kartan efter vattentäkter som kommuner märker ut som reservvatten. 

 • Bästa vattenreningstabletterna
  3644 Views Liked

  Vattenreningstabletter är det snabbaste sättet att rena dricksvatten under camping,vandring och husvagnssemester.Var noga med doseringen och tänk efter om du ska rena större eller mindre mängd dricksvatten

  Read More
 • Guide vattenrening vandring
  Guide vattenrening vandring
  7005 Views Liked

  Hur renar man till dricksvatten och vad är igentligen det bästa personliga vattenfiltret. Vår guide för vattenrening visar hur du renar till drickbart vatten under Campingsemestern och överlevnadssituationer. Vattenreningstabletter lämpar sig till att rena vatten under resa och vandring.

  Read More
 • Parasiter vid resa och vandring
  Parasiter vid resa och vandring
  5151 Views Liked

  Vilka parasiter och bakterier ska man akta sig för och hur håller man sig frisk ifrån magsjuka på resa och vandring. Här lär du dig om vad du ska akta dig för innan du tar dricksvatten ifrån kranen eller i en sjö. Det viktigaste är att rena ditt vatten innan du dricker det. Tänk på att det finns olika bakterier och parasiter i varje land.

  Read More
Showing 1 to 3 of 3 (1 Pages)