Information

Extrapriser

Blog navigation

Latest posts

Survival

Överlevnad med allt inom survival. Survalist och överlevnadsutrustning online är nya begrepp som har kommit fram de senaste åren. Överlevnad och förberedelse i hemmet får oss att leta efter en överlevnadsbutik som erbjuder överlevnadsmat och andra överlevnadssaker. Så leta inte längre, checka av din prepper checklista och fyll upp ditt prepper m...

Överlevnad med allt inom survival. Survalist och överlevnadsutrustning online är nya begrepp som har kommit fram de senaste åren. Överlevnad och förberedelse i hemmet får oss att leta efter en överlevnadsbutik som erbjuder överlevnadsmat och andra överlevnadssaker. Så leta inte längre, checka av din prepper checklista och fyll upp ditt prepper matförråd med bästa överlevnadsmaten

Köpa överlevnadsutrustning

Överlevnadsmat

Grund tanken med att bunkra upp en matförråd är att helt enkelt hitta mat som håller väldigt många år och sedan låta det stå på hyllor i hemmet i. Ett bra ställe att förvara sina överlevnadsmat kan vara på hyllor nere i en kall och sval matkällare.

Överlevnadsutrustning krislåda

Vi har samlat överlevnadsutrustning som vi anser vara användbara vid strömavbrott, katastrofer och olyckor. Hemligheten bakom en lyckad krislåda är att ha överlevnadsprylarna lätt tillgängliga och vara ett enkelredskap som gör stor nytta.

Överlevnadsarmband & Tändstål

Ett tändstål för att göra upp eld är både litet och kan alltid följa med i bilen, ryggsäcken och är ett måste i din krislåda. Några tips på att göra eld med tändstål är att hitta torra kvistar och bark för använda som baseld. Börja med små pinnar och öka sedan storleken för att få en bra eld.

Ett överlvnadsarmband är en annan prisvärd produkt eftersom överlevnadsarmbandet är tillverkat av stark fallskärmlina. Du kan enkelt ta isär armbandet och det ger dig väldigt många meter av lina, som kan användas till både fiske och att säkra upp tillfälliga läger.

Överlevnadsknivar

Andra bra produkter är en riktigt bra och vass överlevnadskniv. En överlevnadskniv kan vara försedd med massor av extra funktioner som kompasser och fiskelinor. Se till att din överlevnadskniv har en skyddande slida och välj en kniv som ryms i krislådan. Fällknivarna tar liten plats och är därför ett lämpligt köp till överlevnadsutrustningen.

Överlevnadsponcho

Överlevnadsponcho innefattar flera olika objekt. En produkt som du kan köpa hos oss är en Överlevnadsfilt även kallad Emergency blanket. Det är en överlevnadsfilt som är tillverkad av aluminium. Aluminiumfilten kan du svepa runt kroppen och kroppsvärmen kommer att reflekteras tillbaks till din kropp. Du kan även spänna upp en överlevnadsilt vid en eld för att reflektera värmen ifrån elden. Hos oss hittar du även överlevnadsregnponchos som är en regnponcho som ryms i fickan och bör finnas i dit krispaket i hemmet och i bilen.

Mer

Survival  Det finns 1 produkt

Underkategorier

  • Överlevnadsknivar &...

    Hitta överlevnadsknivar och andra prylar för alla som är intresserade av survival eller vill vara förberedd vid olyckor och katastrofer.
    Vi har äkta schweiziska armeknivar ifrån Victorinox, Överlevnadsbehållare med fiske drag och linor, första hjälpen.

  • Första hjälpen

    I en överlevnadssituation är det viktigt med första hjälpen för att hålla värme och behandla skador på ett korrekt sätt.
    Här har vi samlat några enkla meddel som kan rädda liv. Produkter så som aluminiumfiltar som reflekterar tillbaks kroppsvärme, lindor för stukade fötter och första hjälpen kit som innehållare allt från sax till bandage och plåster.

Visar 1 - 1 av 1 objekt
Visar 1 - 1 av 1 objekt