Information

Extrapriser

Blog navigation

Latest posts

Belysning

Här hittarni alla typer av belysning för friluftsliv. Vi har ficklampor för dykning som passar utmärkt för dig som paddlar eller rör dig i våta miljöer och behöver en fungerande vattentålig ficklampa. Vi har även pannlampor som driv med LED, så batteriet räcker längre då pannlamporna är energisnåla. Några av våra lampor är ifrån; Fox outdoor, Re...

Här hittarni alla typer av belysning för friluftsliv. Vi har ficklampor för dykning som passar utmärkt för dig som paddlar eller rör dig i våta miljöer och behöver en fungerande vattentålig ficklampa. Vi har även pannlampor som driv med LED, så batteriet räcker längre då pannlamporna är energisnåla. Några av våra lampor är ifrån; Fox outdoor, Relags pannlampor, Baladeo dykarlampor.

Mer

Belysning  Produkter saknas i denna kategori

Underkategorier

 • Ficklampor

  Ficklampa är alltid bra framför allt i skogen. Tänk på att det inte alltid finns tillgång till batterier och laddare och det kan då vara bra med en dynamo ficklampa som vevas upp för att skapa ström och ljus. För utomhusbruk kan det även vara lämpligt att välja en helt vattentät ficklampa som klarar av att tappas i vatten och lera. Vi har bland annat Baladeo dykarlampa som klarar flera meters djup.

 • Pannlampor

  Hos oss kan du handla pannlampor till de lägsta priserna. När du ska köpa en pannlampa så finns det vissa saker att tänka på.

  Hur mycket vill du att den ska lysa?

  När du ska välja lampa så titta i första hand på hur mycket ljus lampan ger. Nästan alla pannlampor har idag Led-lampor som både drar mindre energi och ger ifrån sig mer ljus. ljusflödet mäts i lumen "lm". 750 lumen motsvarar vad en 60 watts glödlampa lyser.

  Vad får den kosta?

  Priset kan skillja en del på pannlampor och du kan oftast välja en billigare pannlampa om du ska använda den till att läsa böcker eller leta packningen i mörker. Ska du däremot ut och åka skidor kan det vara lämpligt med en pannlampa som lyser upp rejält i omgivningen.

  Hur viktigt är batterierna?

  Många av de mindre pannlamporna använder sig av AAA batterier. Om du inte har pannlampan tänd under hela natten utan endast vid ett fåtal tillfällen under dygnet på vandring, så kommer batteriern att räcka väldigt länge. Det vill säga om du har LED-lampor. Om du känner dig osäker kan du alltid ta med dig ett paket med extra batterier.

 • Lyktor

  Lyktor som använd i tält eller mys i hemmet. Bra lyktor i metall som inte går sönder, Lyktorna drivs med vanliga värmeljus vilket gör dom enkel att hantera.

 • Lightsticks

  Bryt lightsticken på mitten och den ger ljus i många timmar. Enkel att använda och i flera olika färger. En lightsticks kan fästas på packningen eller vid tältpinnar så att man inte snubblar över repen i mörkret. Vi har även lightsticks som laddas av solljus. Helt uppladdningsbara lightsticks ifrån Ni-GLo som håller i 10 år.