Information

Extrapriser

Blog navigation

Latest posts

Friluftstallrikar & kåsor

Här hittar ni kåsor och tallrikar, som både är smidiga och förhöjer friluftskänslan. 

Friluftstallrikar & kåsor  Det finns 8 produkter.

Underkategorier

 • Kupilka produkter

  Vad är Kupilka?

  Kupilka är ett Finskt företag som har tagit klassiska träkåsorna och träbestick och gjort dom hållbara. Vanliga träkåsor missfärgas väldigt fort och drar åt sig orenheter och lukt. Kupilka har genom sin tillverkat utformat ett recept som består av 50 % träkomposit och 50 % plast. Genom att mixa dessa två blir det ett väldigt hållbart material och det bästa är att den vackra träformen finns kvar. Det är ju trots allt det vackra mönstret ifrån träet vi alla vill se i våra träkåsor.

  När används Kupilkas produkter?

  Kupilka passar absolut bäst framför en eld mitt ute i skogen eller i en snötäckt slalombacke. Kupilka kan du även använda till lyxigare middagar då man vill duka med ett trädesigns tema.

  Eftersom kåsan är så robust så kan du utan problem ha den hängandes på din ryggsäck när du cyklar och vandrar. Om du skulle få ett märke på kåsan så ger det bara mer karaktärsdrag och gör den mer personlig.

  Vilka temperaturer klarar materialet?

  Samtliga av Kupilkas muggar, kåsor, tallrikar och bestick klarar temperaturer hela vägen ner till -30°C, så du behöver inte vara orolig om du skulle glömma din kåsa ute i bilen eller i en kall sommarstuga.

  Rengöra kupilka

  Materialet drar inte till sig någon vätska så kupilkas produkter är lätta att rengöra. Du kan antingen handdiska eller använda diskmaskinen när du är hemma.

  Om företaget Kupilka

  Kupilkas rötter sträcker sig så långt tillbaks som 1775 och ordet Kupilka härstammar ifrån Karelen. Karelen är ett landsområde som ligger inom Finlands och Rysslands gränser.

  Kupilkas designer | Heikki Koivurova

  Heikki är den finska industridesignen som har genom sin kunskap och härstammning ifrån Finska Lapland. Utformat kupilkas produkter som blandar den finska traditionen med modern tillverkningsteknik.

  Kupilka strävar efter ekologiskt hållbara produkter och anser att funktionallitet, kvalitet och estetik har varit den huvudsakliga drivkraften.

  Om du vill veta mer om kupilka kan du gå in på deras sida här: Kupilka Finland >

Visar 1 - 8 av 8 objekt
Visar 1 - 8 av 8 objekt