Information

Extrapriser

Blog navigation

Latest posts

Resa & Hygien

Om du ska ut och backpacka eller annan resa så måste du ta en titt på våra produkter som är ett måste för resan
Vi har bland annat ett väldigt litet set med sax och nagelfil, i en liten behållare som kan tas med när du lyger över atlanten eller tågluffar igenom Europa. Glöm inte bort att om du går med en tung backning kan kroppspuder vara bra för...

Om du ska ut och backpacka eller annan resa så måste du ta en titt på våra produkter som är ett måste för resan
Vi har bland annat ett väldigt litet set med sax och nagelfil, i en liten behållare som kan tas med när du lyger över atlanten eller tågluffar igenom Europa. Glöm inte bort att om du går med en tung backning kan kroppspuder vara bra för att förhindra skavsår. Ta även med dig första hjälpen för att vara förberedd både om ni är backpackers i storstäder eller i bergskedjor. Vi har microhanddukar som absorberar 10 gånger sin vikt. Dessa mini handdukar rekommenderar vi i backningen eftersom det inte tar upp någon plats.

Våra necessärer och nätpåsar gör det enkelt att organisera dina hygienartiklar och smutstvätt. Det går lika enkelt med organisering av packning på båten, vandringen och resan.

Mer

Resa & Hygien  Produkter saknas i denna kategori

Underkategorier

 • Hygienartiklar

  Här hittar du hygienartiklar för resan så som necessärer, saxar och andra organiseringslösningar för packningen.

 • Resehanddukar

  Behandlade mikrohanddukar som skyddar mot lukt och mögel. Handdukarna absorberar bra och torkar fort. Dessa resehanddukar tar minimalt med plats i packningen. 

 • Organisering & förvaring

  Se till att organisera inför resan och packa allting rätt. Vi har spännband och remmar, olika typer av nätpåsar som gör det möjligt att få en bra överblick på vad som finns i.

 • Necessär
 • Regnskydd och myggskydd

  Regnkäder & paraplyer

  Paraplyer och regnponchos till friluftsliv

  Vi har regnponchos som passar till friluftsliv och andra utomhusaktivitet. Det finns regnponchos för engångsbruk om du vill ha med ett extra regnskydd i reserv i backningen. Våra paraplyer är utvecklade för friluftsaktiviteter, så paraplyerna är slitstarka och tar liten plats.