Katalog

Tillgänglighet
  Skick

   Information

   Extrapriser

   Taggar

   Blog navigation

   Latest posts

   Blog

   Att vara ute i naturen och uppleva utsidan av livet är viktigt. Därför har vi samlat våra erfarenheter på en och samma plats. Följ med oss och lär dig om friluftsliv. Vi tror att genom vår gemenskap kan vi skapa ett äventyr som är roligt för både stora och små. Vår vildmarksblogg handlat om att lära sig ta hand om sig själv i naturen och uppleva...

   Att vara ute i naturen och uppleva utsidan av livet är viktigt. Därför har vi samlat våra erfarenheter på en och samma plats. Följ med oss och lär dig om friluftsliv. Vi tror att genom vår gemenskap kan vi skapa ett äventyr som är roligt för både stora och små. Vår vildmarksblogg handlat om att lära sig ta hand om sig själv i naturen och uppleva den så säkert som möjligt tillsammans med familj och vänner. Vi har tips för husvagnssemestern och hur ni kan duscha när dusch saknas. Det är en del av skönheten med camping.

   Att övernatta i ett tält kan vara svårt. Men med rätt sovsäck som klarar temperaturen och med en pannlampa som gör det möjligt för dig att se i mörkret gör upplevelsen bättre. Självklart lär vi dig hur man gör upp en eld och håller elden vid liv under natten. Det handlar om att förberedda väl och samla in tjärved varsamt.

   Om ni inte vet vart ni ska semestra till sommaren, kan vi rekommendera höga kusten och Skuleskogens nationalpark som är en av våra starka reservarer här i Sverige.

   Glöm inte att packa er packning lätt så att ni orka vandra uppför de höga höjderna och glöm inte att ta med stavar för att hålla balansen och minska risken för fotvrickningar. Självklart visar vi hur man lindar foten på bästa sätt. 

   Mer

   Blog  Produkter saknas i denna kategori