Belysning

Här hittarni alla typer av belysning för friluftsliv. Vi har ficklampor för dykning som passar utmärkt för dig som paddlar eller rör dig i våta miljöer och behöver en fungerande vattentålig ficklampa. Vi har även pannlampor som driv med LED, så batteriet räcker längre då pannlamporna är energisnåla. Några av våra lampor är ifrån; Fox outdoor, Re...

Här hittarni alla typer av belysning för friluftsliv. Vi har ficklampor för dykning som passar utmärkt för dig som paddlar eller rör dig i våta miljöer och behöver en fungerande vattentålig ficklampa. Vi har även pannlampor som driv med LED, så batteriet räcker längre då pannlamporna är energisnåla. Några av våra lampor är ifrån; Fox outdoor, Relags pannlampor, Baladeo dykarlampor.

Mer

Belysning  Produkter saknas i denna kategori

Underkategorier

 • Ficklampor

  Ficklampa är alltid bra framför allt i skogen. Tänk på att det inte alltid finns tillgång till batterier och laddare och det kan då vara bra med en dynamo ficklampa som vevas upp för att skapa ström och ljus. För utomhusbruk kan det även vara lämpligt att välja en helt vattentät ficklampa som klarar av att tappas i vatten och lera. Vi har bland annat Baladeo dykarlampa som klarar flera meters djup.

 • Pannlampor

  Pannlampor i alla storlekar. Vi rekommenderar starkt Ni-core HC90 för dig som tränar mycket ute i skogen på natten. Bästa lampan för skidåkning i mörker. Vi har även pannlampor med blinkande funktion och sos signalering.

 • Lyktor

  Lyktor som använd i tält eller mys i hemmet. Bra lyktor i metall som inte går sönder, Lyktorna drivs med vanliga värmeljus vilket gör dom enkel att hantera.

 • Lightsticks

  Bryt lightsticken på mitten och den ger ljus i många timmar. Enkel att använda och i flera olika färger. En lightsticks kan fästas på packningen eller vid tältpinnar så att man inte snubblar över repen i mörkret. Vi har även lightsticks som laddas av solljus. Helt uppladdningsbara lightsticks ifrån Ni-GLo som håller i 10 år.