Friluftskök & tillbehör

Här hittar ni allt inom friluftskök. Vi har ett stort utbud av Petromax gjutjärnsgrytor och gjutjärnsstekpannor, som är utformade för användning över öppen eld. Passar perfekt till camping och framför öppna spisen. Se även till att ha med dig en komplett matlåda ifrån Lightmyfire, som består av bestick, skärbräda, kåsa och matlåda. Mealkit 2.0 k...

Här hittar ni allt inom friluftskök. Vi har ett stort utbud av Petromax gjutjärnsgrytor och gjutjärnsstekpannor, som är utformade för användning över öppen eld. Passar perfekt till camping och framför öppna spisen. Se även till att ha med dig en komplett matlåda ifrån Lightmyfire, som består av bestick, skärbräda, kåsa och matlåda. Mealkit 2.0 kommer i flera färger och gör livet i naturen något enklare.

Våra stormkök och spritkök håller hög kvalitet och tar liten plats i packningen.

Mer

Friluftskök & tillbehör  Produkter saknas i denna kategori

Underkategorier

 • Gjutjärnsgrytor &...

  Gjutjärnsgrytor och pannor som passaratt ta med sig på jaktpass eller bara vid en skön campingplats vid elden. Vad kan vara bättre än en lägereld där man har en större gjutjärnsgryta som bakar färskt bröd, medans man värmer sig över elden. Petromax gjutjärn är av högsta kvalitet och värmer sprider sig över hela stekytan.

 • Matlådor & Boxar

  Matlådor att ha med sig på utflykter eller till jobbet. BPA-fria och i hållbart material.

 • Friluftsbestick

  Bestick för fritid

  Här hittardu olika typer av bestick som kan passa att ha med i fickan. En spork är alltid användningsbar då de är 3 bestick i samma bestick. Spork finns både i trä och tillverkas av Kupilka. VI har även Lightmyfire som gör spork i olika färger och i hållbar, BPA-fri plast.

 • Friluftstallrikar & kåsor

  Fördelen med en vikbarkåsa i plastär att man kan ha den i sina favorit friluftsbyxor, och man vet att så fort man känner kaffedoften så har man alltid en kåsa tillgänglig. För att förhöja känslan ytteligare så har vi Finska Kupilka, som tillverkar kåsar av 50 % och 50 % plast. Dessa kåsor är hål0lbara och missfärgas inte.

 • Frystorkadmat

  När man ska vandra kan det starkt rekommenderas att ta med frystorkad mat. Tillsätt bara vätska och låt det dra i 15 minuter. Visst kan man ha med sig konserver, problemet blir i vikten och all onödig vikt i form av vätska och aluminium. Konserver tar mycket plats i packningen även efter att man har ätit upp maten. Frystorkad mat lämnar minimalt med skräp. 

  Frystorkad mat har flera andra benämningar så som fjällmat, Överlevnadsmat, vildmarksmat. Vi har valt att använda Travellunch freeze dried food eftersom de håller hög kvalitet och har nogrannt utvalda råvaror som torkas och packeteras. En stridsportion är ca 125 g och finns även i större storlek.

  Frystorkad mat är perfekt mat till jakt då man enkelt häller på varmt vatten och låter dra. Frystorkadmat har använts inom det Svenska försvaret under många år.

 • Termosar & Stormkök

  Mattermos är en vanlig termos med en bredare öppning, så att man enklare ska kunna fylla på med soppor eller annan maträtt. På sommaren kan man använda matterosen till att förvara mjukglass till stranden. Vi har termosar i olika storlekar och våra mattermosar ifrån Esbit är prisvärda och håller värmen bra. 

 • Äta i naturen - Extra...
 • Grillar

  Här har vi smidiga grillar som är perfekt att ta med i ryggsäcken och för att kunna göra en härlig grillning i naturen utan problem. Att ha med sig en grill som har en skyddande form, ger inte bara bättre värme utan gör mindre skada på naturen och gör risken mindre för skogsbränder.